Beste kattenvoer 2014

Beste kattenvoer 2014Een kat is van nature een echte jager, maar dat betekent niet dat u de kat niet zelf hoeft te voeren. Elke huiskat heeft ook het beste kattenvoer nodig. Dit is om gezond te blijven, of om goed te kunnen groeien. De grote vraag is vaak welk voer nou precies het beste kattenvoer is. Elk jaar wordt er weer een keuze gemaakt uit het beste kattenvoer. Ook in 2014 wordt het beste kattenvoer weer gekozen.

Het beste kattenvoer komt niet uit de supermarkt

Het goedkope voer uit de supermarkt is een absolute afrader. Hier zitten namelijk vaak kleurstoffen in. Ook veel zout en conserveringsmiddelen vind je terug in dit voer. Dit zijn allemaal stoffen die de kat niet nodig heeft en dus eigenlijk overbodig zijn. Als je een kat in huis hebt, is het jouw taak om er goed voor te zorgen. Dat doe je niet met het voer uit de supermarkt.

Het beste kattenvoer: Royal Canin

Het beste kattenvoer uit 2014 is van Royal Canin. Een bekende naam die zich richt op goede voeding voor de kat en hond. Royal Canin heeft allerlei verschillende soorten voeding voor de kat. De kitten heeft weer andere voeding nodig dan een volgroeide en volwassen kat. Om het beste uit uw kat te halen is voeding het meest belangrijk en Royal Canin draagt hier zijn steentje aan bij.

De reden dat Royal Canin het beste kattenvoer uit 2014 heeft is omdat er geen enkele nadelige stof is toegevoegd. In de voeding van Royal Canin zit alleen wat uw kat echt nodig heeft. Daarnaast wordt er goed gekeken naar wat goed bij uw kat past. Voor een kleine kat kunt u weer aparte voeding kopen. Royal Canin richt zich op gezonde voeding en voeding die bij uw kat past. Kies dus voor gezond kattenvoer, en ga niet voor het meest goedkope merk.

Wil je weten hoe je kunt beoordelen of jouw brokken gezond kattenvoer is?
> Ga naar voerwijzer.com

Mede hierop is de lijst van beste kattenvoer gebaseerd:
> Beste kattenvoer van 2014